Als we om 9 uur verzamelen bij de Macdonalds in Enkhuizen  dan zien we dat er nog 2 andere clubs  ook hier vandaan vertrekken.We zijn met zijn met 8 man later zal Jan zich er bij voegen met de eerste koffie stop in restaurant de GENERAAL.

Als we vertrekken richting de Noordoostpolder over de dijk Enkhuizen -Lelystad laten we Joop voor rijden, Joop heeft de Garmin nu goed voor elkaar maar weet nog niet alles van het apparaat.


Aan de overkant aangekomen gaan we rechtsaf richting Amsterdam en dan kom je door het mooiste stukje Noordoostpolder het natuur gebied met veel water , bomen en prachtig aan gelegde stukken natuur het is daar echt genieten. De laatste keer dat ik hier reed, toen was er van bomen nog geen sprake ,ongeveer 10 jaar terug schat ik ,wat er in 10 jaar toch allemaal groeit. Stel je het volgende voor je doet 10 jaar lang echt maar dan ook echt niets meer aan je tuin dan moet je eens zien wat er  allemaal groeit en bloeit geen steen of tegel ligt er meer recht de natuur zegeviert en overheerst.

Maar nu weer even terug naar gisteren ,bij de GENERAAL koffie drinken en ja hoor daar zat Jan al we hebben ons bij hem gevoegd de koffie met appel taart genoten en daarna weer verder. By the way weet je waarom ze daar 2 stations hebben ? 1 voor linker spoor en 1 voor het rechter spoor ik vraag me af sporen ze daar wel. Blaricum was het toch.

We reden  richting Gelderland over de hoge veluwe en dan weer richting Elspeet enz zo hebben we nog veel meer plaatsjes aangedaan . Om een uur of 1 even wat gegeten ik moest geen omelet daar ik thuis al ongeveer 2 eieren per dag eet , komt door die 2 kippen echte Barnevelders die doen der wat aan zal ik je vertellen,er kwam op de menu kaart wel friet voor ,dus ik bestel patat met kroket en wat denk je wat ze zei 1 kinder menu en wat  denk je wat Brun hierop zegt ooh dat past hem wel. Later besef ik pas wat hij daar mee bedoelt ik ben de jongste deelnemer aan de rit vandaar.

Nadat we daar effe lekker hebben zeten gingen we verder met de rit Pim had een BB dus die ging van hieruit op huis an. Joop heeft bijna alles voorop gereden met de Garmin en dat ging prima  hoor de Garmin raakte af en toe het spoor bijster maar dat lag niet aan Joop want bij andere was dat het zelfde  geval.

Zo zie je maar de papieren route kan nog niet helemaal weg gelukkig maar want als het even kan dan neem ik die.(ps Ik moet wel ik heb niet anders). Over het weer niets te klagen beetje nat en een beetje droog beetje zon van alles wat maar uiteindelijk droog over.

Wij hebben de rit afmaakt en dat was best heftig al met al was het best een lang stukkie want toen de rit afgelopen was en ik thuis kwam met op de teller 447 Km was ik toe aan een beetje rust en een biertje.

Marian en Flip het was een mooie rit we hebben van alles gezien en ervan genoten bedankt . En iedereen een fijne vakantie en tot het kampeer weekend.

Mvrg  Cees