De eerste 2 dagen mooi weer gehad en geweldige tochten gereden. De derde dag eerst lekker ontbeten.
Het weer zag er goed uit. Wij zijn 's ochtends vertrokken voor een mooie rit naar huis, maar om 11uur stopte mijn motor. Niet meer aan de praat te krijgen, wij stonden in België op de N 30 langs de kant van de weg. Het overige verkeer raasden langs ons heen.


Ik heb de A.N.W.B. gebeld en uitgelegd waar wij stonden,maar dat is moeilijk uit te leggen als je niet weet waar je staat. De wegenwacht zei dat het wel even kon duren, voor dat er iemand kwam. Om 2 uur kwam de  wegenwacht en bekeek de motor, maar helaas de man kon hem niet maken. Hij vertelde dat er een takelwagen moest komen om de motor op te halen. Het weer was erg mooi, wij zaten lekker in het zonnetje.

Om 4 uur 's middags de takelwagen om de motor op te halen, toen de motor op de wagen stond, vroegen de jongens nog aan de chauffeur of hij de motor-papieren mee moest hebben, maar dat hoefde niet volgens de chauffeur.
Toen konden wij eindelijk naar huis.
Ik ben bij Jac Laan achter op gestapt,om naar huis te gaan. Onderweg naar huis zijn wij voorbij Maastricht nog een keer gaan tanken, daar werd ik gebeld door de A.N.W.B. of ik de papieren van de motor naar het depot in België wilde brengen. Ik vertelde dat wij al in Nederland waren. Toen zei de man dat ik ook een kopie kon doorsturen naar een adres wat hij opgaf, het ging om het kenteken + de groene kaart.

Wij kwamen om 8 uur pas thuis. Ik wil de jongens + vrouw bedanken voor het medeleven van die dag, Jac Laan, Frida en Aad, Ton en Henk.
Even een puntje van aandacht, zorg ervoor dat je een duplicaat bij je hebt van je kenteken en groene kaart, voor in het buitenland.
Later heb ik vernomen dat op het navigatiesysteem een kompas zit, waarmee je de plaats kan bepalen waar je staat om door te geven aan de centrale.

Hartelijke groeten van Joop Webbers.