Omdat ik reeds de 65 ben gepasseerd kon ik vrijdagmiddag van huis gaan, om een uur of 12. Via de route beschrijving van google- map,( voor het rolletje ).Ik kreeg enkel de terugreis van de computer af, zus gekeken en zo gekeken maar het lukte mij niet, later bleek dat ik niet goed gekeken had op de onderkant van het blad, waar 1 2 3 stond. Aangekomen op de kampeerboerderij om een uur of zes. Andere kampeerders waren al aanwezig.
De koffie was al gezet, wij konden een kamer uitzoeken waar je wilde slapen. Om een uur of acht hebben de jongens de open haard aangemaakt, toen konden we mooi gaan zitten en gezellig praten.

Zaterdag zijn wij vroeg opgestaan en hebben heerlijk ontbeten. Ongeveer om tien uur (voor mij een verrassing) vertrokken wij voor de rondrit, door dorpen en over bospaden. Wij reden ook nog over zandweggetjes van 150 cm breed. Na 58 km hadden wij een koffie stop. Wij gingen zitten en de uitbater kwam meteen met de koffie en appelgebak aanzetten, het gerucht ging dat het voor de kas was van de  M-C-W, dat bleek een misverstand te zijn ieder moest voor zich zelf betalen, lachen natuurlijk. Wij zijn weer opgestapt en verder gereden, het was mooi weer, de zon scheen dus dubbel genieten. Wij zijn toen Duitsland in gereden, over weggetjes  met de kuil grootte van 30 cm, je werd er goed door elkaar  geschud (wij noemen het een abortus weggetje) maar wel leuk. In Coevorden  hebben wij een lunchstop gedaan, dat was een gezellig, het was een kroegje en een bierbrouwerij, wij namen een frisje en een  lekker broodje met gehaktballen. Na een half uurtje gezeten te hebben zijn wij weer verder gereden. Om een uur of zes waren wij weer op de kampeerboerderij, de boel in orde gemaakt voor de BBQ,  heerlijk gegeten (het was dik voor elkaar). 's Avonds   hebben wij weer voor de open haard gezeten en naar sterke verhalen geluisterd.

De volgende dag weer vroeg op gestaan, en wéér lekker ontbeten.  Daarna hebben wij de motoren weer op en ingepakt  en zijn wij aan de terugreis begonnen, ook weer over mooie weggetjes, dijken en door stukjes bos gereden.In Friesland hebben wij ook langs het IJsselmeer gereden. Wij hebben ook nog koffie gedronken in een restaurant, daarna hebben wij de rit afgemaakt en zijn naar huis gereden.

Ik wil het kampeerbestuur bedanken voor hun inzet voor het kampeerweekend. Het was geweldig voor elkaar.

De groeten van Joop Webbers.