Verslag van de SaRo-rit.

Zodra de route op de clubsite beschikbaar kwam,heb ik hem in Mapsource bekeken.Dat zag er veelbelovend uit, een mooie route door Friesland en Groningen,eerst ff loskomen op de Afsluitdijk en dan lekker binnendoor toeren. Aanvankelijk waren de weervoorspellers niet zo positief ,maar op de dag zelf leek het noorden heel lang droog te blijven,volgens de buienrader. Gelukkig maar want ik had er zin in.

Bij de startplaats bleef het angstvallig rustig,ik zal toch niet de enigste zijn vandaag…….??? Saco was er om me uit te zwaaien , nog wat info over de route te geven,en om te vragen wie er een stukje zou schrijven.
Daar kwam ik dus mooi niet onderuit deze keer,een van de nadelen als er verder niemand meegaat.Ik had het ook wel wat gezelliger gevonden met iets meer deelnemers.

Het alleen rijden heeft ook wel voordelen hoor,alles gaat wat vlotter,de koffiestops,de pies/tank/peuken-pauzes,en je hoeft niet zo op je spiegels te letten of “ze”nog volgen. Ik had nu meer het idee dat ik de route ter controle heb nagereden. Over de route ga ik nix verklappen,die moet gewoon volgend jaar weer op de toerkalender. Zelf heb ik heerlijk gereden, echt een aanrader voor 2011.

Laat je daarbij niet door de foto's misleiden,de bruggen die toevallig open stonden heb ik op de plaat gezet,maar er waren er veel meer waar ik wel kon doorrijden.

'S-middags zelfs nog lekker het zonnetje gezien,geen druppel regen,en op de terugweg voor het windje over de afsluitdijk weer huiswaarts,als er maar geen “flitser”heeft gestaan……. Hopelijk komt er geen post uit Leeuwarden………

Saco & Rob bedankt voor deze mooie rit,die doen we in 2011 gewoon nog een keer.

Groeten Peter van Velzen

Klik hier voor de foto's.