23juni 2012, Onze jaarlijkse barbecue.

Kijk dit is nou zo'n evenement wat we jaarlijks moeten laten terug keren daar kunnen we wat mee. In eerste instantie waren alleen de leden van de motor club uitgenodigd en moesten niet leden een kleine financiële bijdrage geven om dit gebeuren bij te mogen wonen .

De aanmeldingen kwamen echter pas goed op gang toen de strategie werd gewijzigd en ook alle kennissen en familieleden van de leden van de motorclub Wognum gratis aan de barbecue konden deelnemen.
Al heel snel stond de teller op 44 personen (deelnemers)voor de BB.

Het weer was goed en om een uur of  5 ,nadat we ons hadden opgedirkt, zijn we op Wognum aan gaan. Daar aangekomen was het al een drukte  vanjewelste bijna iedereen was er al op een enkeling na die het waarschijnlijk thuis te druk hadden en zo niet eerder konden komen.

Er was van alles aan de Zomerdijk in Wognum zoals een veranda ,en ook een Palm gazon met verwarmt zwembad waar menig een  ,die zich daartoe geroepen voelden, een heerlijk duik kon nemen in dat o zo verleidelijke water(als ik dat geweten had dan had ik ook mijn badder kleren meegenomen).
En ach zo is het met alles als je alles van tevoren weet kom je met een kwartje de wereld rond maar of dat nog wel zo spannend is ? ik betwijfel het.

Terwijl we heerlijk met een biertje of ander drankje in of rond de grote party tent stonden of zaten zagen we dat de BB gerechten werden aangevoerd ja dat zag er even goed uit. De BB werd in stelling gebracht en in de fik gestoken (gas)en al snel konden we aan het braden,grillen en bakken,( ook wel kokkerellen genaamd). Er was voor een ieder wat wils zo als vis in diverse smaken en vlees van zowel de kip de koei en het knor beest. Al deze gerechten konden dan als je daar zin aan had ,onder gedompeld in een sauce ,welke door Jan werden aan geleverd ,worden genuttigd.

Het werd al met al een heel gezellige middag /avond tot in de kleine uurtjes .Kijk zo'n BB is niet alleen gezellig het geeft ook een band tussen de leden en zoals Aad dat zegt een stukje saamhorigheid.
En dan nog het volgende er waren 3 personen die ik heb gemist nr 1 was Marian  van Flip hebben we vernomen waarom ze er niet was en dan nr 2 Ton en Gerda ????????????? nr 3  Joop ?????????? misschien waren nog meer niet maar deze personen zijn toch wel trouwe club gangers.

En over strategie gesproken als er nog iemand een lumineus idee heeft over het werven van nieuwe leden dan zullen we er alles aan doen om die strategie in de praktijk te gaan uit proberen dus mensen laat dat horen alles en iedereen is toegestaan (PS hij of zij  moet wel motor rijden ,let op de club naam = MOTOR CLUB WOGNUM=).

En dan als laatste nog even een dankwoord aan iedereen die hebben meegeholpen met het opzetten van de party tent ,het organiseren van het eten en de drank( ik had begrepen dat een gedeelte van de drank uit de persoonlijke voorraad van Merita kwam) en ook het beschikbaar stellen van de openbare plasplek in de boomgaard van Willem. Zie bordjes rondom opgehangen in de Party tent ,vrouwen mogen binnen mannen in de boomgaard.

Groetjes,

Cees.